Skip to content

Info

Sauna Day on tapahtuma, joka avaa saunat kaikille ja lämmittää niin kehot kuin mielet. Suomi on täynnä saunoja, jotka ovat usein käyttämättä ja joita juuri kukaan ei pääse näkemään. Entä jos muutettaisiin tilanne yhden päivän ajaksi ja kutsuttaisiin tutut ja tuntemattomat kylään?

Tapahtuma sai alkunsa Helsingistä, jossa järjestettiin ensimmäinen Helsinki Sauna Day 12.3.2016. Tapahtumaan lähti heti mukaan yli 50 saunaa: niin kotisaunoja, rantasaunoja, hotelleja, telttasaunoja, trailerisaunoja, julkisia saunoja, yhdistysten saunoja ja jopa saunasimulaattori. Löylyihin tuli mukaan yhteensä yli 2000 saunojaa, ja tapahtuma sai paljon mediahuomiota ympäri maailman. Suuren suosion saavuttanut Helsinki Sauna Day on järjestetty sen jälkeen kaksi kertaa: 29.10.2016 ja 11.3.2017. Seuraavan kerran tapahtuma tulee 10.3.2018.

Vaikka Helsinki Sauna Day on ensisijaisesti Helsinkiin painottuva tapahtuma, on siitä kiinnostuttu laajasti – ja otettu osaa Saksaa, Kaliforniaa ja Malesiaa myöten. Niinpä ei olekaan ihme, että muissakin kaupungeissa on kiinnostuttu oman tapahtuman järjestämisestä. Lähdimmekin laajentamaan konseptia muuallekin, ja teimme palvelun, jonne voimme tehdä myös muita tapahtumia omalla sisällöllään ja ilmeellään.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään oman Sauna Day -tapahtumasi seudullasi, niin ota yhteyttä! Meidän kauttamme onnistuvat niin nettisivut, neuvot tapahtuman järjestämiseen ja ilme juuri sinun seutuusi sovitettuna.

Jaakko Blomberg

jaakko@helsinkiurbanart.com

+358 44 5478354